Apo Kono Eh Jang.!!

Saturday, January 30, 2010

Aku dah kena tagged ngan si Mario siot..!!!

Aku mmg x brapa nak paham tag22 ni.. tapi pasal dah kena ni.. layan je le.. apa le kaler pink plak ni Mario ooii.. "mak x rela nyah.. aww!!"

1. 1st insert this badge or the pic above to inform u have been awarded.

"dah letak pun banner kaler pink tu.. haa pueh ati ko Mario....!!"

2. Make sure u take the pic n said it is from iznie.
"sape dak iznie ni.. Mario, cunn ke... dia rock tak.. anak sape.???"

3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself.
"apa yg korang nak tau pasal aku ni.... aaa peninnggg!!!. Iye le aku story le ni.."

  • Aku itam @ black.. klu dah itam tu kira x brapa nak hensem le... hampeh ko!!
  • Tinggi: 171cm je.. berat: 75kg ngam22.. haa korang agak22 le sendiri..
  • Hobi akuyg paling teruja.. memancing.. syok woo bila dpt tarik ikan yg saiz gadang.. tapi aku ni x le xtreme sangat.. setahun tu ada le 4 ke 5 kali je pegi tgh laut.. maklum le keje..
  • Pasal hiburan plak aku ni jenis yg suka kan retro.. aku pun x tau apsal.. channel radio aku cuma sinar ngan klasik fm je.. aku rasa klu aku dengo lagu22 lama ni ada feel.. lagu 80an ke 70an ke sampai 40an pun aku dengo.. best woo
  • Kaler pilihan hati ku biru ngan itam sbb... kaler biru melambangkan blues, kesederhanaan dan penyayang (chewah..) klu korang x caye cuba ko pakai baju ke apa ke yg kaler biru.. baru ko tau.. kaler itam tu biasak le.. dah sinonim ngan aku ahak3x.. ia juga melambangkan.. ROCK!! ye rock bebey..
  • Makanan plak aku ni suka masakan kampungdan minuman kegemaran tak lain dan tak bukan ialah kopi O.. aku mmg suka makan masakan kg ni.. pedass.. lemak.. masin.. pehh!! mentelah lagi masakan mak aku.. the best in the whole world !!! makan yg paling aku x suka ialah spagetti dan seangkatan dgn nye.. uuwekk!! geli geleman aku.. dari kecik family aku minum kopi O.. jadi sudah jadi darah daging aku sebati ngan kopi O ni.. satu ari klu x pekena.. boleh biol dibuatnye..
  • Aku ni specis org yg simple je... ye aku mmg simple.. klu pakaian ni x brapa nak reti melaram.. slalu dressing jeans ngan t'shirt round-neck je.. dulu penah makcik aku tegur.. "ko ni x reti nak melaram ke.. mcm mana awex nak lekat".. aduss bisa je dengo.. tapi aku tau aku x hipokrit.. slogan aku.. "aku seadanye.." lantak ko le bekenan ke tak !! janji mak aku sayang aku udah.. hapey!!
  • Cerita @ movie yg aku suka.. banyak, cite kelakor, seram, kung-fu, drama, sains fiction, katun.. sume aku layan.. tapi entah kenapa, aku x brapa gemar sgt cite22 perang ni.. tembak sana, bom cni.. rasa x seronok je bila nengok..
  • Pasal cinta ?? emm... bagi aku xde paksaan dlm soal cinta.. kita x leh nak paksa org tu cinta kan kita.. ye tak.. walaupun kita ni dah separuh mati cinta kt dia.. cinta itu satu pengorbanan.. klu kita cinta kan seseorg, kita mesti lah sanggup bekorban demi kebahgiaan nya.. walaupun terpaksa melepaskan nya ngan org lain.. aduss sedey aku.. tapi itu lah hakikat nya..
  • Satu lagi yg unik pasal aku ni.. aku suka tengok pokok22... ngan rumah kampung.. klu ada masa lapang time22 cuti tu aku slalu gi jejln kat kampung22 org.. saje22 nengok pemandangan kampung.. ngan kehijauan nya skali.. aku rasa tenteram jiwa raga ngan kedamaian suasana kampung.. sambil nengok kampung org tu sambil aku nengok awex22 nye skali..ahak3x "sori makcik tertengok anak makcik plak"...(adoi penat nya mario... )
4. You should choose 5 other bloggers (easier the ones who follow you) and tell their names in your blog.

a. Hana Tantik ... (sbb dia tantik)
b. Cik Biol ... (aku panggil dia cik yol je..)
c. Al-Faizal .. (the aviator..)
d. Wawa ... (aku suke gaduh ngan dak ni.. best)
e. Uncle ... (sbb aku masuk contest dia... ahak3x)

Hoii.. ponek nye den buek menatang ni... peksa spm pun x susah mcm ni.. wachaa!!!!!

11 comments:

ini blog wirdah said...

aku rendah 1 cm dari kamoo.hahha

just call me uncle said...

uncle kena tags sampai 30 (termasuk ko punyer nih!!!!) hahahah uncle tak nak buat giler sapa punya idea ni..uncle dikecualikan ..kasi ler orang lain hahahhah..ok black jgn marah karang uncle jual 5 posen ...

Cik Biol said...

pssst ala psl pe tag haku hak3 sok ke lusa je la baru aku wat ekk ekeke

kaler biru>>sejuk ooo try cat bilik ko..rasa cam ade ekon je rasa haha

Black: said...

wirdah~tinggi gak ko ni...

uncle~ sampai 30.. banyak tuu.. uncle respon aku nyer aje le.. yg lain masuk trash je.. ahak3x

cik yol~janji ko wat.. ko gi sekeh mario.. dia le punca aku kena benda ni..

Mario said...

bagus arr ko black...aku semakin kagum ngan ko...

Black: said...

aku pun bangga giler kat aku... ahak3x

wawa said...

enchek black....saya sedang berusaha...sgt suka....ohh pink pink

old_trafford said...

aku masih x faham tag ni apa..haha

Black: said...

wawa~ko mmg hensem laa wawa...

old_trafford~kite 2x5 je.. poningg

FaTiN said...

saya pun suke minum kopi o. lagi pekat lagi kaw!!

^^

Black: said...

Fatin~sbb tu aku suke ko... mai secawan...

Sudoku