Apo Kono Eh Jang.!!

Tuesday, February 2, 2010

Kena tagged ngan CikyoL plak.... 2 x hampeh!!!!


Kali ni cik yol plak tag aku.... soalan nya agak mengelirukan.. nasib aku refer kt sifu aku dulu... siapa ?? ooo.. rahsia... xleh bagitau.. oklah.. soklan kali ni bunyi nye mcm ni..:

- Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle - For each question, press the next button to get your answer.

- YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.

- Tag 10 friends.

- Everyone tagged has to do the same thing.

- Have Fun!

{Tapi nye aku random je le lagu22 ni ye... }

1. If someone says "are you ok" you say?
"aku dah bosan"~amy search~mmg tgh bosan giler ni... mana mambang aku x dtg ni..

2. How would you describe yourself?
"insan"~yantzen~peh! dia punye merdu assyukk!!

3. What do you like in a guy/girl?
"Bunga"~exist~aku pun x tau apsal lagu ni... hentam laa labuu..

4. How do you feel today?
"Keliru"~ramli sarip~keliru ngan konfius tu lebih kurang le... konfius aku ngan soklan ni..??

5. What is your life's purpose?
"Tanya sama itu hud-hud"~m nasir~ haa.. ko tanye le sendiri kt menatang tu.. maleh aku nak jawab... hampeh ko!!

6. What your motto?
"Basikal tua"~sudirman~xde motor beskal ade le... masa amik lesen ari tu.. tang brek amegensi x pass.. madang je tebabas.. dia suruh perah.. aku perah le kuat22.. pastu dia suruh brek plak...

7. What do your friends think of you?
"Blackout"~scorpion~ hampeh korang ye... ingat aku ni blackout sangat ke.. itam manis tau.. aku bilang mak aku..

8. What do your parents think of you?
"Gemilang"~ella~bila la dak ni nak kawen.. reput cam tu je...

9. What do you think about very often?
"Aku hanya serangga"~BPR~ rumah aku banyak lipass...

10. what is 2+2?
" Hairan bin ajaib"~xpdc~soklan mcm ni pun ko nak suruh jawab.. hairan bin ajaib aku....

11. What do you think of your best friend?
"Menuju puncak"~lagu AF~kawan22 aku sume giler nengok AF ni.. siap betekak lg sape sedap ke... suara mcm katak le.. tapi ramai nye afundi awex je.. dasar..???

12. What is your life story?
"Bernafas dlm lumpur"~wings~slalu tu bajet bulan22 ngam22 je.. tercungap22 den..

13. What do you want to be when you grow up?
"Donjuan"~rafeah buang~ tapi nye aku dah x bleh besar lagi ni.. dah maximum dah ni cik yol...

14. What do you think when you see the person you like?
"Akulah kekasih mu"~axls~ perasan je... ahak3x

15. What will you dance to at your wedding?
"Madu tiga"~p ramlee~ mana le tau termakbul plak... ahak10x besau gelak nampak..!!!

16. What will they play at your funeral?
"Alam barzah"~wings~x minat sgt soklan ni... mcm terpesong je ni...

17. What is your hobby/interest?
"Menanti hari esok"~uji rashid~bila mau gaji... duit dah kering... makan beskot ngan air suam je..

18. What is your biggest fear?
"Jerangkung dlm almari"~wings~seram bulu tengkuk aku..

19. What is your biggest secret?
" Taman astakona"~slash~jgn bagitau sesape aku tinggal kt taman ni cik yol...

20. What do you want right now?
"Keindahan alam"~flybaits~klu aku ada duit lebih aku nak gi nengok dunia secara live....

21. What do you think of your friends?
"Teman"~lovehunter~teman tapi mesra beb...

22. What will you post this as?
"Bengang"~mantera~sbb ko bagi soklan susah pastu.. aku yg kena jawab... bengang je ni...

- Tag 10 friends: oo mak aii!! banyaknye... {main bubuh je le..}
1- Shleyha_158
2- Fatin
3- Oh! Malaysia
4- rOy
5- Sesumpah
6- Pak dogol
7- Nurul ladyana
8- Yoyo pink
9- Yuchun
10- Laa tahzan

{nasib le klu diorang ni nak wat ye... aku cuma pakai hentam je.}

Ok! Cik yol dah siap assignment aku ni... berapa kredit ko nak bagi ni... pasal nak siap kan ni turun berat aku 4kg...
waaachhaaa!!!

3 comments:

Cik Biol said...

ko ni sian ade ke kate reput wakakaka ko aje la g minang dia ehekss keke

kredit aku kasi markah penuh jelah sbb ko jawab penuh bkn separuh hahaha :p

NiNa' said...

fuhyooo.. manyak lagu zaman dolu2

Black: said...

cik yol~masa aku nak dulu... dia xmo..

Nina~bukan zaman dulu laaa... retro.!!

Sudoku