Apo Kono Eh Jang.!!

Tuesday, January 26, 2010


Dunia rock di sentap ngan berita persaraan otai22 rock dari Jerman.. Scorpions.. satu-satu nye group rock yg aku layan dari dulu lagi... ingat masa lepak22 kt felda dulu ngan member22... belajor petik gitar main lagu still loving you.. hangat tu masa dolu22.. ngan gitar kapok satu.. sorang petik.. yg lain tukang pekik..!!

Kira hebat tu beb.. main lagu omputih!! siap tulis lirik tu sbb xleh nak hafal.. lagi satu lagu when the smoke is going down.. masa tu kepala pun tgh bersmoke.. elok le.. aku masih ingat lagi trend suar jeans masa tu mesti mau koyak kat pala lutut.. siap gesek kat atas jln semata-mata mau kasi koyak... gunting2 x main le.. x original.. ahak3x cawat suar plak mesti mau ngam22 je bawah pusat.. dulu panggil londeh!! zaman tu mmg x penah pun terfikir masa depan.. syok sendiri je.. duit ada 2, 3 hinggit xpe. janji rock!!

Sedor x sedor dah besara pun ikon rock aku... abis lepas ni aku nak layan apa plak... aa peninng!! lagu-lagu ni dah pun jadi retro.. walau apa pun.. tiap kali aku dengo lagu scorpions.. tetap masyukk sbb ada cerita aku disebalik lagu ni.. buat korang yg rajin singgah cni.. aku slotkan satu melodi usang dari group rock otai ni.. kat atas tu.. ko dengor dan tangkap feeling le ye..

wslam..

7 comments:

Cik Biol said...

apsal dorang bersara??dpt tak duit pencen dorang ni lalala

Black: said...

diorg spend duit kwsp je dah xleh tahan... huawei!!

eLLa said...

daa evergreen daa..

Sesumpah said...

suka led zeppelin la wey :)

Al-Faizal said...

samala black, aku masa kt kg dlu ms memula bajo main gitar layan gak lagu ni, sampai skrg aku igt lagu ngan riff2 die..still loving you- scorpion.

Black: said...

sesumpah~ xbrapa nak dengo led zeppelin ni..

ella~ ever n 4ever..

al-Faizal~ skarang ni tali gitar pun aku dah x cam.. hampeh!!

Al-Faizal said...

aku bole lagi, kdg2 join jamming gak hehehe..aku rock selamanya hehe..acah je.

Sudoku