Apo Kono Eh Jang.!!

Thursday, February 11, 2010

Aku gi cabut gigi le...


Adoi mak sakit nya.... aku gi cabut gigi smalam... gigi geraham bungsu.. punye le sakit lepas cabut tu.. mula22 tu ubat bius ad lagi.. eksen le skit.. selamba je muka ni.. pastu aku tidur le jap.. bangun22 je aku rasa sakit semcm je.. rupa22 nye ubat bius dah abis.. adoi le... berdenyut22..

Sampai mlm aku rasa tak selesa.. nak makan pun malas... dah tu badan rasa seram sejuk plak... pastu rasa menggigil plak... dah sah le demam ni...apa lagi tido tarik simut tebal22.. dah tak sedor diri dah... agak nya demam terkezut tak.. klu mak aku ckp bentan.. atau rentan atau... ntah apa22 le..

Cite pasal cabut gigi ni mcm ni... gigi geraham bungsu aku ni mmg dah kena tampal dulu22.. ptg sebelum nye, aku dah pekena goreng pisang ngan kopi O.. biasak le.. lepas makan tu. aku rasa semcm je... gigi geraham tu rasa mcm ada yg tak kena je.. nak jadi cite.. aku pun try usik22 pakai lidah .. tolak punye tolak.. tertanggal plak penampal gigi tu.. nah ko.. aku nengok kat cermin, dah berlobang dah gigi aku...

Esok pagi nye pegi le klinik gigi... doktor pun chek le... pastu dia kata baik le cabut.. senang skit nak maintain kata dia.. lagi pun sbelah atas pun mmg dah xde gigi lagipun.. iye le doktor.. cabut pun cabut le... klu tampal nnt tercabut balik...

Gitu le lebih kurang cite nye... itu pasal le dah 2 ari aku tak moon walking kt blog ni.. dan pasal ni gak le.. aku dah 2 ari x gi keje... aduss mmg seksa jadi org sakit ni... asyik terbaring je.. korang klu terrer gi le cabut gigi korang.. baru korang rasa mcm mane aku rasa... addusss!!!!

11 comments:

Cik Biol said...

x penah rasa sakit gigi lagi..hehe arap2 x dak la huhu

ini blog wirdah said...

huh,aku paling tak suke nak kene check gigi.cuak je rasenye nak g jumpe doc gigi ni. dulu tyme sekolah rendah,aku pnah lari dr jumpe doc.takot punya pasal la.hahaaha

Mario said...

hahaha... ptt ar asal aku dtg je ko takde...blk cpt sokmo...sakit gg rupanya...wakaka
cis...ade je alasan ko nk cuti time ni ek...

RaMa2UnGU said...

hohohoh...aku penah la kene cabut gigi...tp gila bnyk bius dok tu bg oi...tak rasa la skit lepas2 tu,...cuma denyut22 skit22 je..n gatal22..darah banyak giler..sudahnyer ada la 2 hari tak g klas..haha..2 hari gak tak mkn..

Black: said...

cikyol~sakit ooo.. baik ko jgn kena

Black: said...

wirdah~tapi setakat wat skilling tu biasak je wirdah.. kata org gi cuci gigi le.. kasi putih bersinau22 cam model

Black: said...

mario~itu dah sampai tahap gaban tu sakit nye.. tu pasal kena cabut..

Black: said...

rama2ungu~betul3x.. tau xpe.. lepas ubat bius ilang.. mak oii!! sakit sampai otak...

++***hana zaty**++ said...

cabut sbb berlubang ke sbb sakit gigi lubang tu???huhu~~~

Black: said...

yopie~sbb dah belubang mcm tasik danau toba..

aieOreo said...

geraham oreo dah xde pun..
orang len benafas celah lubang hidung oreo bernafas celah gigi..
mwahaha XD

Sudoku