Apo Kono Eh Jang.!!

Monday, February 8, 2010

Aku saja nak try...

Kali ni aku saje nak try cara baru penulisan post dari program microsoftword.... ala aku tau le korang dah terror.. kasi chan le kt aku yg lembab ni try... klu percubaan ini Berjaya.. bermakna.. utk penulisan post yg seterusnye akan menjadi lebih mudah dan pantas... yahoo....!!!

asal kapas jadi benang..
dari benang di buat baju..
barang lepas jgn kenang..
cari saje yg lain.. mengapa di rindu..

8 comments:

Cik Biol said...

mengapa dirindu?
tanyalah kt hati dia yg rindu wakaka

p/s>>suka lagu tu bile bdk ni nyanyi x tau apsal haha..cam besh je kt tinge aku ekeke

http://www.youtube.com/watch?v=f691lxoBnvg

zulhilmi bdk blur said...

camne nk uat ek..
ajr la skali..
hihi

Black: said...

cik yol~ntah sape rindu sape ntah ye..!!!

zulhilmi~masa godeh22 word 2007 tu yg jumpe tu...

ini blog wirdah said...

dari benang leh buat mcm2, seluar,tuala, cadar, dan segala bagai la.huahuahuah

Black: said...

wirdah~ye tak ye jugak kan...

bymys said...

cmner nk wt pakai word tu?leh kongsi ajar?

wawa said...

kalau sudi ajar ajar la org baru belajar ni ye :D

Black: said...

wawa~benor nye aku baru je try an error.. klu dah kompom nnt aku post kan..

Sudoku