Apo Kono Eh Jang.!!

Sunday, February 7, 2010


tah apsal... ari ni aku rasa terlampau mengantuk bebenor... wat keje kt pc ni, mata makin lama makin kecik... kejap22 terlelap.. mcm nuff plak.. klu nak ckp tidur lewat.. mlm tadi aku terlelap awal.. nengok chelsea vs arsenal pun cuma first half je... pastu tv nengok aku.. bangun pagi mcm biasak lee... mandi ala-ala p ramlee pastu trus merempit ke opis..

aku rasa tgh ari ni aku nak pitam jap le.. log off jap mata aku ni.. kasi fresh!! pastu baru sambung keje... tapi makan dulu le.. nak makan apa haa.. salah amik diet kang mau ketiduran sampai ptg plak.. ish!! susah tul.. badan pun rasa cam seram sejuk je ni... adoi!! nak demam ke..?? dah stengah ari keje baru nak demam ke.. rugi ni.. patut nye dari mlm tadi.. baru bleh amik mc.. ahak3x..

tak bley jadik ni... pegi amik ubat kt klinik le... mana tau doktor kasi rehat plak... aahh!! pepehal pun aku nak gi makan dulu lah... chow dulu beb...!! sob sob.

4 comments:

Cik Biol said...

x besh ke arsenal main sampai ko tertido???

NiNa' said...

jaga diri leklok.~~
arap sembuhnye black

Black: said...

cik biol~bukan x best.. bateri aku dah weak..

Nina~amiinnn!!!!

++***hana zaty**++ said...

yop!~~ni demam rindukan cik yopie kah??hehe~~~

mkn panadol ea nnt~~t sembuh la tu..ngeeee...moge cepat sembuh!supaye boleh bual2 ng yopie semule..hehe

Sudoku