Apo Kono Eh Jang.!!

Sunday, March 7, 2010

Nah... amik secawan... ahak3x

12 comments:

tQah said...

hahhahhahh....

sayaBerd said...

ceh ape jadah updated cmni
wakaka

Black: said...

tQah & berd~saja nak buat obat ngantok korang blogging mlm22 buta.. ahak3x..

telagaburuk said...

penuh hikmah..hehe terjun lombong tak pe..jangan terjun ke dalam kolam taik..bagai katak dengan lalat taiknya...

NuRul said...

kopi jekk??? ubi rebus tak de ke

Miss ... said...

siot arr cawan tu klasik weh ekeke

wanshah said...

waa.. entry yang penuh nikmat. sebab kopi tu nampak cambest giler ahh.. nikmatnye dapat menghirup kopi 'O' panas kaw².. :-)

p/s: jom melawat, follow dan share link di TKSB.
http://wanshah87.blogspot.com

Black: said...

telagaburuk~apa22 je ko ni.. ahak3x

Black: said...

nurul~ubi rebus xleh.. nnt kembung perut.. ahak3x

wanshah said...

waa.. entry yang penuh nikmat. sebab kopi tu nampak cambest giler ahh.. nikmatnye dapat menghirup kopi 'O' panas kaw².. :-)

p/s: jom melawat, follow dan share link di TKSB.
http://wanshah87.blogspot.com

Black: said...

miss~tu kopitiam tu aku wat.. powerful.. wonderful.. ahak3x

Black: said...

wanshah~sempat gak ko iklan link ko ye.. nnt aku singgah le..

Sudoku