Apo Kono Eh Jang.!!

Tuesday, March 9, 2010

AweX aKu mAin Gitar...



Dah nengok ?? apsal mulut ko melopong.. terkezut ke ?? korang jgn jeles laa.. awex aku terer main gitar.. siap goreng lagi tu.. sama taraf ngan Man Kidal beb.. sempoi .. ada sapa-sapa brani challenge ke.. skali awex aku ni petik... jari dah mcm sotong.. stakat dak yusenze tu.??? kacang je beb.. ni baru melatah je ni.. lum serious lg.. aha3x

Klu awex dah terer giler mcm tu.. mamat dia ni apa tah lg.. meletop beb.. sapa mamat dia ko tanya ?? aku le.. ahak3x, ko tak caya aku terer main gitar.. giler apa !!! aku punye hebat nak cite ngan korang... skali aku petik gitar je.. terus kena sambar petir tau.. tak hebat ke tu ??.. tu sbb aku malas je nak main gitar ni.. aku kasi chan kt awex aku dulu tunjuk bakat... gitar yg dia main tu hadiah dari aku masa besday dia..

Tak pe laa klu korang tak caya... sbb " AKU PUN TAK CAYA GAK !!!!"

p/s: thankz to Jacqueline92 for your nice video.. you rock bebey !!!!

20 comments:

YuSeNzE - KniGhT said...

uik!!?? cam ade unsur2 diskriminasi ni... Ini sebuah propaganda... wakaka~~~ ceh~~~ ko blom yngok gabungan aku ngan mario lagi... tungguuu~~~

Uncle Limau said...

=.=" leh tahan la...

ada lg hbt dari ni uncle ph jumpo..
local band lagi 2.

shameel Iskandar said...

Nnati saya pamerkan kehebatan saya bermain gitar pulak ye. Tunggu yer.

Black: said...

yusenze~ ko ngan mario..??? AHAK100x

Black: said...

uncle limau~ ye ke.. x caya laa..

Black: said...

shameel iskandar~ cuba ko post nengok !!! klu22 aku bole kagum ke..

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

oooo..tu pasal la ko tak main gitar eh? hehehe...

Mario said...

ehem ehem ...black... ko jangan cabar weh...skil sepenuhnye belum tunjuk lagi... ahak200x

Black: said...

cik aidacomei~dulu aku main beb zass kena sambar.. itu pasal aku jadi black.. ahak3x

Black: said...

mario~aku cabar ko sebagai anak jantan yg x brapa nak rock... ahak10x

shameel Iskandar said...

hehehe,. tunggulah detiknye tiba jua

shameel Iskandar said...

hehehe,. tunggulah detiknye tiba jua

wachak said...

alangkah bahagianyer kalu jadi gitar tu ... kah kah kah

Black: said...

wachak~aku la sang gitar tu.. saje x nak bagitau.. ahak3x

sayaBerd said...

ceh muka macam tengkorak kne rompak je.
x layan pon ak.
wakaka

Black: said...

berd~ jgn jeles beb.. ko ada awex ke..??? ahak3x

Miss ... said...

awekk ko ke tu? ooo

Black: said...

miss~awex di alam fantasi.. mana ko pegi ???

Aus MeLankoLik said...

alamak , tenet slow la plak .

rossoneri said...

sangat cool~

Sudoku