Apo Kono Eh Jang.!!

Friday, August 20, 2010

Kad Raya Digital....

Terhangat! Buah Tangan Eksklusif Kartunis Ubi... 

"Kini anda tidak perlu perlu bimbang jika tiada KAD RAYA untuk dihantar kepada ibu bapa, sahabat handai serta yang tersayang kerana hanya dengan SATU KLIK, semuanya akan menerima UCAPAN RAYA anda !"

Saja tolong iklan kan ni... maklumlah dah nak sampai musim raya ni.. korang tak nak ke hantau kat raya pada saudara-mara dan sahabat-taulan... klu dulu pakai kad jual kad kedai-kedai siap ada lagu raya klu bukak kad tu.. pastu tu tulis ayat bunga-bunga.. yg banyak dosa tu minta maaf sampai berbakul-bakul.. tampal setem kasi pos.. 
Tapi skarang ni dah ada alternatif lain beb.. kad raya digital.. haa elok lah utk blogger-blogger sekalian.. tak yah susah22 lagi dah.. klik aje trus boleh baca.. posman pun tak konfius cari alamat rumah..  Yg best nye si kartunis ubi ni ada jugak buat kad raya utk handphone.. kad raya mms... jadi kpd korang sume bole gi lawat kedai siber dia ye.. klu bekenan klik22 je.. 
Korang jgn takut.. aku tak amik komisen laa... saja nak sampai kan benda22 yg baik ni.. kata ustaz benda22 baik ni kena sampai22 kan.. yg tak baik tu jgn heboh22 kan... lagi pun si kartunis ubi ni tak berapa pandai buat kuih raya... dia pandai lukis je.. sbb tu dia bisness kad raya ni.. (aku agak je..)  klu tak dah tentu dia offer punyer.. 
Selamat mencoba.... arioss !! 

6 comments:

cik panadol said...

haha...comel2...suke tgk e-card ni...tp aku lebih suke physical card sbb rasa mcm lebih bermakna dan aku rasa mcm lebih menghargai/dihargai...

Miss ... said...

black kad raya tuk aku mana? keh4

Black: said...

ala skali skala guna digital tak salah cik panadol..

Black: said...

miss~ ye tak ye laa.. nnt aku antau..

Mario said...

antau kat aku sekali...haha

yenyenpreng said...

kalau x dapat pegang kad raya tu x feel :)

Sudoku