Apo Kono Eh Jang.!!

Friday, August 20, 2010

Free Movie Online... !


Sekarang ini zaman canggih.. dah tak yah lagi gi cineplax ke hape ke klu nak nengok movie @ wayang kata org lama dulu.. duduk je depan skrin komputer ni.. layan internet, pastu cari je tajuk kat google.. Ada berpuluh laman webs yg kasi nengok wayang free... bukan wayang free kat bilik mandi tu le.. ni movie box office nyer.. 

Apa cite nak nengok.. search aje tittle kat laman webs tu. Aku adalah gi kat satu webs ni.. rasa-rasa cam ok gak.. nama nya solarmovie.. saje layan-layan.. macam-macam cite ada kat situ beb.. dari yg latest sampai retro tahun atuk-atuk pun ada cite dia.. pastu tu ada movie dari macam-macam negara.. indon ngan malaysia pun ada.. tapi tak banyak cite le.. klu internet laju...smooth je kita boleh layan.. tapi klu cam siput.. kejap22 buffering..

 (mcm ni le rupa dia solarmovie.com)

Aku dengor cite22 ni pun ada la mamat-mamat yg upload kan kat webs ni... tu yg banyak sakan tu.. tengkiu le pada mamt-mamat ni kan.. bole aku layan movie free.. takyah nak download lg.. leceh nak tunggu, pastu tu skali tengok je dah le.. wat pe nak simpan buat harta pusaka.. ada ke org simpan movie buat harta pusaka ha..??? (ayat nasir bilal khan)

Jadi pada kengkawan yg nak nengok free movie online ni cuba la gi kat situ.. pastu tu korang nilai kan le sendiri.. tapi klu ada yg lg best.. jgn lupa kasi tau ngan aku.. kita sama-sama bole tonton.com... yeah !!

Nak gi buat kuih raya jap.. ada org tempah ni.. Wah !! macam betol je kan.. untung le korang yg tau buat kuih raya ni.. aku tau makan je... chow le weehh !!

6 comments:

wachak said...

Kena daftar guna card credit der. Yg tak payah daftar ada tak ??

Miss ... said...

oh malas layan movie on9 x puas gambo kecik keh4

Black: said...

wachak~tapi wa nengok selamba je der.. free

Black: said...

ko kena guna skrin pc yg 40" miss baru gempak !!!

King Of Single said...

wah! tanx bro...ni xyah download kann..free! so tgk je la yee...


teknolgi dihujung jari
jgn smpai tmakan diri...


guna dgn sebaiknya..
jgn smpai melekakan..

Black: said...

amboi king.. ayat bawah tu yg bisa tu...

Sudoku