Apo Kono Eh Jang.!!

Saturday, October 16, 2010

Layan Typewriter je ni...

Emm.. dah lama gak tak layan tag22 ni.. rasa mcm dah dekat separuh umur dah tak dpt tag ni.. aku ingat lagi masa mula22 layan blog ni.. rajin gak le dpt.. pastu tu mesti kena soal punyer.. tanye itu la.. ini laa.. abis dlm selimut aku pun dia nak tau.. 
Tapi aku sempoi je.. semua soklan22 pedas dpt aku telan dgn selamba nya.. 

Yg terbaru ni.. dpt dari Sabahan.. NZC.. alias typewriter... klu ikut kan tak brapa perasan dia ni, tapi...aku dengo makcik sbelah rumah aku cakap budak ni baek.. lemah lembut org nya.. slalu pegi pasar beli ketam..

Jadi sebab makcik sbelah dah rekemen kuat kat aku.. so, aku layan je la tag budak ni..

soklan tag:

1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang;
(bagaimana kah cara yg terbaek utk aku couple ngan Rozita Che Wan.. ahak3x

2. Apakah nama samaran anda ??
(nama samaranaku black.. nak manja lagi.. blackie)

3. Senaraikan 3 nama yang anda sayang ..?
(Tuhan.. mak aku dan dot dot dot..

4. Panggilan untuk si dia ??
(mana sedap aa.. dinda ke.. klu darling cam mat aleh je.. klu panggil comot ok tak..??

5. Hadiah yang diimpikan dari yang istimewa ??
(klu yg istimewa tak kisah laa.. aku nak sport car.. kaler itam)

6. Belok mana yang paling suke visit..??
(blog yg ada nuffnang rajin skit aku jengok... sbb matlamat tu..??)
7. Blog yang aku nak tag ??
(aku dah lama tak tag blog org.. jadi bior le ia kekal sebegini.. yek)

   ok!.. dah siap pun.. kejap je buat tag ni kan.. lagi22 klu dah terer cam aku ni.. ikat tgn kat blakang kerusi pun boleh taip.. ahak3x
 
bye-bye 

5 comments:

...NZC... said...

hak33.. aku bangga dengan ngko belack..

aku tau ngko dh terer...

assignment ngko dh siap...
skg nak bagi ngko markah.
kira 49.99/50 la ek...

tapi aku malas nk buat sijil untuk blogger.

Tahniah la yer.. aku baru buat diploma jurusan blog2 bersatu ni..

Miss ... said...

dot dot dot tu x marah ke ko nk kapel dgn rozita che wan??? wakakaka

Rama2Ungu said...

hahaha...blackie ek..cute habeeesss bro nm tu...nak panggil ko blackie la pas nih..hakhakhak

paan said...

huhuh. baru2 nie ada menjawab satu tag blogwalking 2010..

Entri terbaru->Tutorial Submit Blog / Web ke Google

aReTikZ said...

Tag team terhangat.. Blackie and Rozita Che Wan.. ahakz..

Sudoku