Apo Kono Eh Jang.!!

Saturday, September 25, 2010

Den Follow Kau

Den follow kau..
Kau follow den yo!..
Den follow kau..
Kau dah follow den ko??
Den follow kau..
Bilo kau nak follow den..??

Den follow kau..
Kau buek tak roti yo nak follow den..
Den follow kau..
Hampeh tol kau tak follow den...
Den follow kau..
Kau buleh follow org lain plak..
Den follow kau..
Makno nyo den suruh kau follow den plak la tu..


Den follow kau..
Apsal kau tak follow den.??
Den follow kau..
Nyonya jual sayur pun tau follow den..
Den follow kau..
Omak kau marah ko bilo follow den..???
Den follow kau..
Lantak kau la klu kau tak nak follow den...

Den pon dah tak kuaso  laie...!!!!

16 comments:

Miss ... said...

apekehaiiii?? wakaka

Tomato Gurl's Life said...

tiada paksaan dlm follow memollow..kalau suka follow..kalo tak suka boleh pangkah..huhu

Aku Mezashi said...

aik? follow follow...

Black: said...

miss~ saje saje le.. boring !!!

Black: said...

tomato gurl's~ ko jgn amik ati ye dgn puisi blues tu..

Black: said...

aku mezashi~jom!

aku junsu said...

rileks la..hahha

Mario said...

bile pulak ekau jd oghang nogori ni black oiii....

wachak said...

sekali syair follow memollow da .... keh33

Suara Kalbu said...

kehkehkehkeh...

Sweet je puisi kamu ni Black.

Anyway.. akak follow kamu sebab kamu sudi follow akak. Kalau kita tak sokong sesama kita, sapa lagi yer tak ?

Cik Moon said...

den follow ekau laa yerkk... haha

Black: said...

aku junsu~ tongah rilex le ni.. tak buek pepe pon..

Black: said...

wachak~dia tulis arabb..!!!

Black: said...

wachak~dia tulis arabb..!!!

Black: said...

suara kalbu~ sepakat membawa berkat..!! hidup blogger22 sume

Black: said...

cik moon~ timo kaseh laaa.. amik seposen

Sudoku