Apo Kono Eh Jang.!!

Wednesday, December 23, 2009

seMalam yG lembaB


Hai ape ra.... semalam pg ingat nak layan blog.... jln2 kat blog org, pas 2 ingat nak le upgrade blog aku,...... tup2, line internet plak LEMBAB.... Peh! sakitnye, mula2 tu sabar lg, tp makin lama aku bersabar makin panas rasa nye..... Setan!


AH!! padam aje le,.... tapi yg best nye kengkawan blog tegur kaler blog aku,.. warna PINK! Aku pun tak perasan da... terus hati rasa macam lembut plak.... Maklumlah kaler pink ni sesuai dipakai utk kaum hawa je agaknye.... Ye ke? Jadi utk tidak membuang masa lagi terus tukar kaler Brown.... Itu je yg sempat aku upgrade sebelum line aku jadi Lembab...


Setakat ni aku masih blur lg apa mau bikin ngan blog ni, idea tu macam dah dtg... tapi tangan tu belum mampu utk melaksanakan.... tapi kita target long term punye.. hehehe


chow,

3 comments:

meeya said...

waaa... eheh.. smela kite. tenet sangkut2 mcm iklam Tm tu.. bawak kete sangkut2

Mario said...

psl tula pompuan ramai fail test jpj.. bwk keta sangkut2...huhu

Noor Azman b. Bujang said...

entah nye... time mana pun aku pun x paham, jap kata masuk pg ok... jap kata malam ok.... tiap2 bulan duit diorg kapor.... lama sok kita pakat2 buat line tenet sendiri.. amacam..huahuahua,

Sudoku