Apo Kono Eh Jang.!!

Thursday, June 24, 2010

Emmm....

Alamak.. dah naik bersawang rumah aku ni.... lama tol tak berkemas nye.. org tua-tua cakap rumah klu lama tak duduk, nnt jin datang singgah... klu betol le.. aku minta22 bior le sofia jean yg dtg singgah.. ahak3x, baru deboom gitu.. sebenor nye bukan le malas sgt aku ni... cuma masa dan keadaan yg x mengizin kan.. kejap kena buat itu.. kejap buat ini.. kejap kena pergi situ.. kejap cni.. klu x caye ko tanya si mario tu...

punye le bizi body nye aku ni.. sampai address blog si mario dah tukau pun aku tak perasan... hampeh tol aku ni... siang tadi dpt le merayau kat tempat geng22 aku.. pehh !! kebanyakan dah renovate rumah masing22.. canggih plak tu... bravo le utk korang ye...

5 comments:

wachak said...

Patut ar lama x nampak ko. ingatkan merajuk ngan wa ... hik3X

sorry bro.msih belum bkesempatan bayar hutang tag ko. Nak lak tengah demam bola ni .... huhuhu

Black: said...

ok le tu...

Miss ... said...

weh hahaha akhirnya ekeke..eh ko bile nak renovate mcm geng2 ko tu heee

Black: said...

modal tak cukup beb.. banyak belanja tuuu.. ahak3x

YuSeNzE - KniGhT said...

kah3... sawang xpe weh... jgn bekarat... ekeke

Sudoku